Corona virus
Wij zijn weer aan het werk!

De Nederlandse mondzorgsector is  klaar om gepast en verantwoord de reguliere werkzaamheden te hervatten. De leidraad hiertoe is door de gezamenlijke beroepsverenigingen aangenomen en goedgekeurd door VWS, RIVM en IGJ.

CORONA Wachtkamerbeleid
Wanneer u koorts heeft, moet hoesten, verkouden bent, minder dan twee weken geleden Corona heeft gehad, of als er iemand in uw naaste omgeving is met genoemde verschijnselen,  dan vragen we uw afspraak te verplaatsen.

– Kom zo veel mogelijk ALLEEN, dus zonder onnodige begeleiding.

– Wij vragen u om thuis uw tanden te poetsen en naar het toilet te gaan. Deze mogelijkheid bieden wij tijdelijk niet aan.

– U dient uw handen te desinfecteren voordat u de wachtkamer betreed. De benodigde middelen staan hier voor u klaar.

– De wachtkamer ziet er een stuk minder gezellig uit zonder “aankleding” en met de stoelen op 1,5 meter afstand maar wij proberen voor iedereen een veilige plek te bieden. Houd dus ook 1,5 meter afstand van onze receptioniste. Deze afstand staat aangegeven op de vloer.

– Voordat we gaan behandelen vragen wij u om 1 minuut te spoelen met 1% waterstofperoxide. Dit staat in de behandelkamer voor u klaar.

– Wij proberen zo veel mogelijk te doen in één behandeling zodat u hier zo min mogelijk hoeft te komen. Dit betekent dat uw afspraak mogelijk iets langer zal zijn dan normaal.

– We verzoeken u de praktijk via het trappenhuis aan de achterkant weer te verlaten. Dit staat aangegeven. Indien u slecht ter been bent kunt u natuurlijk op de terugweg wel gebruik maken van de lift.

Alvast bedankt voor uw medewerking en hopelijk zien we u weer snel in goede gezondheid hier op de praktijk.

Team De Overwelving.