De Overwelving OrthodonthieLaat uw leeftijd u er niet van weerhouden om de rechte tanden te krijgen waar u altijd al van gedroomd hebt brackets zijn er niet alleen voor kinderen. De ouders begeleiden hun kinderen maar al te vaak naar de praktijk voor een beugel maar vandaag de dag verlaten er steeds meer ouders samen met hun kinderen de wachtkamer met een beugel in. Meer dan 1 miljoen volwassenen hebben nu een beugel meer dan het dubbele van het aantal van 10 jaar geleden, volgens de American Association of Orthodontisten (AAO).

Door de technologische vooruitgang van Insignia zijn brackets minder pijnlijk in de mond terwijl het totale behandelproces minder tijdrovend is. Het is al lang niet meer van deze tijd dat je denkt dat je, wanneer je ouder wordt, je tanden gaat verliezen. Mensen sporten meer en zijn gezonder gaan eten. Een beugel van Insignia laat zien dat je om jezelf geeft en om je algemene gezondheid. Volwassenen willen tanden en kiezen hun hele leven behouden en ze willen er goed en stralend uitzien


Het is nooit te laat

Beugels zijn er niet alleen voor kinderen. Tanden en kiezen kunnen op elke leeftijd keurig in de boog worden gebracht. Het biologisch proces van tandverplaatsing is hetzelfde voor zowel kinderen als volwassenen.


Beugels zijn nog nooit zo makkelijk geweest

De nieuwe technieken van Insignia en de materialen (warmte geactiveerde en nikkel titanium draden) verminderen vandaag de dag het ongemak van een beugel, de controle frequentie en de totale behandelduur.

Een mooie lach met rechte tanden is zowel voor kinderen als voor volwassenen weggelegd. Naarmate we ouder worden hebben onze tanden de neiging om naar binnen te groeien, waardoor de tanden scheef en over elkaar gaan staan – een gemeenschappelijk probleem voor veel tieners en volwassenen. Hierdoor kan het moeilijk zijn om de tanden schoon en gezond te houden. Het rechtzetten van uw tanden en kiezen helpt daarmee om u tandheelkundige gezondheid te verbeteren. Het kan ook helpen om de lach te krijgen die je altijd al wilde!